ارسال مطلب جدید
ویرایش

عجایب ژاپن

 

عمارت طلایی که از جمله معابد تعالیم «زن» در آیین بودا است، یکی از زیباترین ساختمان‌های ژاپن محسوب می‌شود و به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی از آن بازدید می‌کنند. این عمارت که برای نگهداری از مجسمه‌ها و آثار مربوط به آیین بودا طراحی شده در سال ۱۳۹۷ میلادی ساخته شده است. علت نام‌گذاری این بنا به «عمارت طلایی»، مطلا شدن دو طبقه فوقانی عمارت به پوششی یکپارجه از طلا بوده است. وجود یک برکه و یک باغ زیبا در کنار عمارت، از آن منظره‌ای جذاب برای عکاسی در ژاپن ساخته است.

 

- شینکانسن

 
newscontents zoom 830 عحایب ژاپن

 

هیچ سفری در ژاپن کامل نمی‌شود مگر با استفاده از قطار‌های سریع‌السیر و گلوله‌ای این کشور که «شینکانسن» نامیده می‌شوند. هنگام سفر این قطار با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت با چنان شتابی حرکت می‌کند که هرگونه تصادف در این زمان به حادثه‌ای ویران‌کننده تبدیل خواهد شد به همین خاطر هیچ جاده یا خط آهنی در مسیر این قطار ایجاد نشده است. شبکه ریلی این قطار را شهرهای مهم جزایر «هونشو» و«کیوشو» تشکیل داده و یکی از راه‌های ارتباطی آن به جزیره شمالی ژاپن «هوکایدو» در حال بهره‌برداری است. با این وجود اگرچه این قطار برای مسافرت‌هایی با فواصل دور راه‌اندازی شده، اما از آن برای جابه‌جایی مسافران از شهرهای حاشیه‌ای به شهرهای بزرگ استفاده می‌شود.

 

- کوه فوجی

 
newscontents zoom 831 عحایب ژاپن

 

کوه فوجی با ارتفاع ۳ هزار و ۷۷۶ متری خود نه تنها، مرتفع‌ترین قله ژاپن محسوب می‌شود، بلکه سمبل این کشور است. وجود تقارنی مثال‌زدنی در ۲سمت این کوه، از آن نمایی هنری و الگویی مناسب برای عکس‌های زیبا ساخته است. اگرچه این کوه را آتشفشانی فعال می‌دانند اما آخرین فوران آن در سال ۱۷۰۷ گزارش شده است. کوه فوجی در ۱۰۰ کیلومتری جنوب غرب توکیو قرار گرفته و سالانه نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر به این قله صعود می‌کنند.

 

- رامن

 
newscontents zoom 832 عحایب ژاپن

 

بسیاری از گردشگران، آشپزی بومی و سنتی ژاپن را در جهان منحصر به فرد می‌دانند. در این میان علاوه بر «سوشی» که محبوبیتی جهانی را از بین غذاهای متنوع کشورهای مختلف کسب کرده، از «رامن» یا رشته ژاپنی نیز می‌توان به عنوان اعجابی جدید نام برد. این غذا که اصالتی چینی دارد، نخستین بار در قرن نوزدهم میلادی در ژاپن مشهور شد. محتویات این غذا رشته‌های گندم با گوشت بوده و اغلب سس سویا همراه با جلبک‌های دریایی، پیاز سبز و ذرت به آن افزوده می‌شود. نکته جالب توجه در خصوص این غذا آن است که مناطق مختلف ژاپن، دستور غذایی مخصوص به خود برای تهیه آن دارند.

 
گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ادامه →